Grow with Video Business traject

Hét complete traject om je video’s en online presence naar een hoger level te tillen op een simpele en kwalitatieve manier

Jouw business is toe is aan een volgend level. 

Een level waarin hogere kwaliteit leveren belangrijker wordt, jij slimmer en minder kunt gaan werken en je klanten nog steeds een optimale ervaring kunt bieden.

Wil jij next level gaan in je business met video maar...

Dan is het Grow With Video Business traject iets voor jou.

Jij wilt:

én 1-op-1 alleen je méést ideale klanten aanspreken, én een kwalitatief schaalbaar product met video,  waardoor je juist die tijd vrij hebt voor die 1op1 klanten en de rest van je business

Zij gingen je voor:

Haar uitleg is zo makkelijk dat video een tweede natuur wordt
Tessa van Olst
Spreker, Auteur en podcaster
'Met de video’s kan ik nu de kwaliteit leveren en uitstralen waar ik voor sta.'
Julia Wiggers
Recruitment coach, van begin tot baan
"Mijn weerstand tegen techniek is nu helemaal weg"
Alida Wolters
Holistisch coach
'Als je meer wilt leren over video op een leuke en laagdrempelige manier met een professioneel resultaat, is Eline your girl!
Maudy de Bruin
Health coach, Fit with us

Voor coaches die door middel van video willen verkopen vanuit verbinding waardoor ze goed betalende klanten als een magneet naar zich toetrekken zonder salesy over te komen

Zo kan sales dus ook

Het kan met video

Dit is het moment om te starten!

Waarom je nu wilt starten met kneiter goede video's

 

Video is dé manier om online te verkopen vanuit verbinding. 

We leven in een maatschappij waarin het bijna lijkt of iedereen hetzelfde doet. 

Jij weet dondersgoed dat jij echt anders bent en wil je ook op die manier positioneren. 

Marketing van mens tot mens, dat is waar het gebeurt. Niet perse in de geautomatiseerde funnels, emails of droge teksten, maar daar waar ze in contact komen met jou.

Jij weet: video is de way to go. 

Jij op je best en unlimited schaalbaar voor je ideale klant. 

Er is alleen één ding…

Als je iets doet, doe je het goed, écht goed. Prima ken je niet, je gaat altijd voor het beste en samenwerken met jou is écht een beleving. Dit wil je ook uitstralen naar je klanten.

Alleen zijn je video’s daar niet. Je hebt wel eens wat gemaakt maar het is lang niet iets waar je trots op bent. Het mist spice, het mist JOU. 

That’s where I come in.

Ik help je met het maken van high end video’s op een simpele manier zodat je onweerstaanbaar wordt voor je ideale klant.

Ontdek het traject in 2 minuten in deze video!

Play Video

Jij bent:

Voor coaches die door middel van video willen verkopen vanuit verbinding waardoor ze goed betalende klanten als een magneet naar zich toetrekken zonder salesy over te komen​

Met goede kwaliteit video zorg je voor:

Professionaliteit & CREEËR JE EEN ECHTE ERVARINg

EEN STERKE VERBINDING en dat de waarde die iemand aan je hecht groter wordt

maar bovenal zorg je dat de koopbereidheid toeneemt en mensen vele malen sneller voor joú kiezen

We gaan naar een wereld waar steeds meer geautomatiseerd wordt en de behoefte aan échte verbinding als maar groter wordt. 

Hoe je het wendt of keert; verbinding is de bepalende factor of iemand besluit om jou als coach te nemen. 

Are you in?

What to expect?

Wat houdt het programma in?

45 minuten calls

Elke 2 weken een 45 minuten call met mij + 1 uur kickoff. Hierin kunnen we samen je video strategie uitwerken en mag je mij al je vragen stellen. Ook kan ik je in deze calls helpen als je ergens tegenaan loopt.

8 modules

Je ontvangt toegang tot 8 modules waarin je alles leert over videomarketing. Van techniek, strategie tot aan het bouwen van connecties door video. Hierdoor kun je gemakkelijk later de techniek nog eens terugkijken en voorkom je overwhelm.

video & audio filters

Mijn 4 filters die je kunt gebruiken om je video’s in een klik die frisse en mega profi uitstraling te geven (t.w.v. 95,-). Ook zorgen we voor super profi geluid in een paar simpele stappen met de presets.

templates die je helpen

Je ontvangt templates zodat je gelijk van start kunt: template voor een ijzersterke inhoud van je video’s, Formules die de aandacht pakken, 12 manieren om je video te repurposen, checklist (t.w.v. 245,-)

Bonus: masterclasses

Masterclass over het succesvol inzetten van Youtube en over salesvideo's

bonus: online training over videomodules

BONUS: 10 tips voor effectieve video modules voor je online programma (t.w.v. 349,-)

Beluister hier de ervaring van Tessa van Olst met het Grow with video Business Traject

De online omgeving

Hoewel we tegenwoordig niet altijd even enthousiast zijn over online omgevingen kan ik je garanderen dat dit compleet anders is- en dat je achteraf super blij bent dat je deze hebt.

Video’s kunnen maken leer je nou eenmaal niet zónder een online omgeving. Dit is dus een MUST voor het traject. Het is maandenlang zorgvuldig samen met een leerkundige opgesteld en mijn methode heeft zich meerdere malen succesvol bewezen. 

Deelnemers die voorheen nog nooit een video bewerkt hadden konden het met alleen deze lessen al helemaal zelf!

In onze calls en kick off gaan we samen je (video) strategie opzetten en ontwikkelen we samen een succesvol video concept wat bij jou én je business past. Ook pakken we technische dingen op als je ergens vastloopt.

Geen one size fits all, maar een betrokken coach die met je meejuicht als je eerste video af is!

In module 1 gaan we aan de slag met het maken van jouw online strategie. We gaan kijken naar je aanbod, omzetdoelen en doelgroep om een sterk fundament te bouwen voor je online strategie. Vandaaruit kunnen we werken aan video’s die je ook echt winst gaan opleveren. Deze skill is belangrijk om te voorkomen dat je teveel tijd aan verkeerde video’s besteedt die je niets gaan opleveren. 

In deze module gaan we ons focussen op de werking van jouw energie in video en ontdek je hoe je ‘echt’ overkomt op video. Ik ga je samen met Fleur Presents leren hoe je jouw energie en brand uitdraagt in je video’s. Op die manier weet jij hoe je jouw energie communiceert zodat je jouw ideale kijker gaat aantrekken. Deze module is all about het begrijpen van de kracht van jouw energie (zonder zweverig te zijn)  en deze sucesvol inzetten voor je sales.

Vanaf deze week gaan we aan de slag met het echte werk, ik ga je in deze module de basis leren van het opnemen en bewerken van je video’s. Je leert o.a. hoe je je camera gebruikt, goede audio opneemt, hoe je met licht omgaat en de juiste setting kiest. Na jaren van oefenen heb ik een shortcut ontwikkelt en kun jij na deze module awesome video’s maken van hoge kwaliteit. Ook als je niks met techniek hebt komt dit helemaal goed. De academy is zo opgedeeld dat we alles in kleine stapjes doen zodat je niet vastloopt of overwhelmed raakt.

In deze module krijg je antwoord op de vraag: Wat is de beste indeling voor een video en hoe blijft het interessant voor de kijker? Ik deel met je hoe je een ijzersterk script maakt waarin jouw boodschap tot zijn recht komt. Hierna weet je hoe je zorgt dat je video de aandacht pakt, de waarde die je deelt maximaal benut en jouw kijker je video tot het eind wil kijken. Kortom, alles wat je wil weten om de inhoud van je video te rocken én te zorgen dat ze je call to action ook zien.

Ook gaan we in deze module kijken naar hoe je je kennis zo sterk mogelijk overbrengt. Hiervoor geeft leerexpert Petra je een aantal tips.

In deze module ga je antwoord krijgen op de vraag: Hoe creëer je het stop scrolling effect? Ofwel: Hoe zorg je dat mensen op je video’s klikken en ze gaan bekijken? Dit is super belangrijk want je kunt wel hele goede content hebben maar wat als niemand daarvan weet? Dan is de kans groot dat je heel veel potentiële kijkers mist. Het stop scrolling effect is dus erg belangrijk om onder de knie te krijgen als je video gaat inzetten en essentieel voor je resultaten.

In deze module ga je verder met het maken van maximale impact. We gaan aan de slag met herkenbaarheid, jouw branding toevoegen aan je net een stapje verder met het editen van jouw video en kun jij ze straks eigen maken en tekstueel ondersteunen waar nodig. Op die manier creëer je herkenbaarheid en heeft jouw video meer afwisseling waardoor het interessanter blijft om naar te kijken. Ook leer ik je een aantal tips die ervoor zorgen dat jouw boodschap nog beter blijft hangen bij de kijker.

In deze module gaan we aan de slag met maximaliseren van het potentieel van je video. Je besteed namelijk tijd, energie en geld in je video en die wil je maximaal benutten. Dit gaan we doen door jouw video slim in te zetten zodat kijkers meer betrokken zijn, content slim hergebruikt wordt en jij sneller je video’s kan produceren. Op die manier ga ik je leren hoe je het meeste uit elke video haalt zodat video je tijd oplevert.

In deze les gaan we aan de slag met het implementeren van video in jouw customer journey.  Ik ga samen met je de plekken waarop je jouw klant ervaring zou kunnen verbeteren nalopen en per fase aangeven hoe je video hier zou kunnen inzetten. Ook laat ik je zien welk platform geschikt is voor welke soort video’s. Op die manier kun jij video succesvol implementeren in je business.

5/5

'Eline haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant!'

Ik ben fan van Eline. Niet alleen omdat ze een heerlijk mens is, maar zeker ook door haar concrete, heldere en praktische aanpak. Ze weet een hele goede vertaalslag te maken naar de persoonlijk afgepaste rake inzichten en adviezen die nodig zijn om stappen te zetten!

De Grow with Video is dé academy als je wilt groeien in videocontent. Eline haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant! Je weet wat je moet doen én hoe in je video’s. Haar uitleg is zo makkelijk dat video een tweede natuur wordt.

Tessa – Tessa van Olst Ministries

Just so you know

Het programma is niet voor je bedoeld als...

kind words

Wie gingen je voor?

5/5

'Met de video’s kan ik nu de kwaliteit leveren en uitstralen waar ik voor sta.​'

Als ik zie wat ik in 2,5 maand bereikt heb ben ik van video noob naar video pro gegaan waarvan ik van tevoren niet gedacht had dat het voor mij weggelegd zou zijn. Eline spoort je daadwerkelijk aan om met een heldere strategie aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je video’s je ook echt wat gaan opleveren en je je dienst naar een hoger level kan brengen. Met de video’s kan ik nu de kwaliteit leveren en uitstralen waar ik voor sta. Door het programma kan ik nu video én mijn persoonlijkheid op heel veel verschillende manieren inzetten om de juiste klanten aan te trekken.

Julia – vanbegintotbaan

5/5

"Mijn weerstand tegen techniek is nu helemaal weg"

De Grow with video academy heeft me super veel gebracht. Ik ben ingestapt om mijn weerstand tegen techniek te overwinnen. En dat is meer dan gelukt! Opnemen, camera instellen, editen... ik doe het nu met gemak én plezier. Dat had ik nooit verwacht! Maar de academy is zoveel meer dan dat. Je krijgt hele inspirerende masterclasses, toffe presets en een compleet stappenplan om tot een professionele video te komen. En de positieve coaching van Eline is de kers op de taart!

Alida – Alida lucia Wolters

5/5

'Als je meer wilt leren over video op een leuke en laagdrempelige manier met een professioneel resultaat, is Eline your girl!

Eigenlijk stapte ik al in de Growth With Video Academy voordat ik überhaupt wist wat het inhield. Eline had via haar eigen video’s met mij al een connectie gemaakt, het maakte me niet uit wat ze zou aanbieden, ik stond helemaal klaar om klant te worden. En dat was niet alleen vanwege de connectie die ik voelde, maar ook vanwege het vertrouwen wat ik heb in haar kennis. Dat vind ik het mooie aan Eline: ze is heel toegankelijk, maar daarbij ook mega professioneel. Waar ik vóór de start van het traject verwachtte dat ik vooral ging leren over hoe ik video’s kon editen, werden mijn verwachtingen na de eerste 2 modules al ver overtroffen. Dit traject gaat niet alleen over hoe je een video maakt en hoe je ervoor zorgt dat het er heerlijk professioneel uitziet, het heeft me ook weer nieuwe inzichten gegeven over marketing en ondernemen. Strategieën en inzichten die ik ook in mijn copywriting, podcasts en socials kan inzetten. De academy zelf is erg overzichtelijk en de modules zijn behapbaar. Ik merkte bij het maken van de modules dat Eline rekening houdt met het ‘ondernemer zijn’, zo weet je bij elke module van te voren wat de tijdsinvestering is en wat je kan verwachten van de module. De uitlegvideo’s zijn erg duidelijk en alle vragen die in je opkomen worden beantwoord in de modules of in de library. Ik kan je het videotraject je enorm aanraden, sterker nog: ik raad het ondernemers in mijn omgeving al aan. Als je wil leren over video, en je dat wil leren op een leuke en laagdrempelige manier met een professioneel resultaat, is Eline your girl!

Maudy – Fitwithus.nl

5/5

'Eline haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant!'

Ik ben fan van Eline. Niet alleen omdat ze een heerlijk mens is, maar zeker ook door haar concrete, heldere en praktische aanpak. Ze weet een hele goede vertaalslag te maken naar de persoonlijk afgepaste rake inzichten en adviezen die nodig zijn om stappen te zetten!

De Grow with Video is dé academy als je wilt groeien in videocontent. Eline haalt alle technische barrières weg en maakt video doen, maken én bewerken leuk én vooral heel relevant! Je weet wat je moet doen én hoe in je video’s. Haar uitleg is zo makkelijk dat video een tweede natuur wordt

Tessa – Tessa van Olst Ministries

5/5

"Mijn investering dubbel en dwars waard!"

Nooit van mezelf gedacht dat ik het maken van video's en het editen onder de knie zou gaan krijgen en zelfs hartstikke leuk zou gaan vinden. De angst die ik had om voor de camera te staan is niet meer aanwezig! In 2,5 maand heeft de grow with video academy mij zoveel gebracht. Mijn investering dubbel en dwars waard!

Jo-vienna – Groei in je werk

Let me introduce myself

Hi, ik ben Eline van Dam

Lange tijd had ik de overtuiging dat video zonde was van mijn tijd. Inmiddels weet ik hoe het me juist super veel tijd oplevert en ik mijn klant veel sneller aan mij kan binden.

Ik werk momenteel 4 dagen, ben elke avond en weekend vrij. Daarvan ben ik maar 1,5 dag met klanten bezig en spendeer ik de rest in mijn creatieve marketing bubbel of met familie.

Eerst was dit anders. Ik was veel op pad, rende van hot naar her en mijn business was vooral gebaseerd op hoe goed het werk was wat ik afleverde.

Toen realiseerde ik me: Ik wil dat mensen bij me komen om wie ik ben. Ik wil niet dat mensen elke dag iets van me verwachten. Ik wil ook minimaal 2 dagen per week waarop niemand iets van me wil en ik in mijn creatieve bubbel kan. 

Dat was voor mij vrijheid. 

Ik besloot dat om dit te laten werken video essentieel was. Hierin kon ik mijzelf op zo’n manier laten zien dat alleen de juiste klanten overbleven. 

Binnen een aantal maanden werd video mijn nr 1 manier waardoor klanten bij mij kwamen, groeide mijn instagram explosief en kreeg ik offertes van duizenden euro’s akkoord zonder ebook, funnel of live meeting.

Vanaf dat moment wist ik; video werkt. 

Ga jij het ook voor je laten werken?

Wat krijg je?

even spieken…

Wat hebben de andere deelnemers gemaakt?

Julia @vanbegintotbaan

Brenda olie 

Tessa van Olst 

Maudy van FitwithUs

Veelgestelde vragen

Het traject is volledig afgestemd op dienstverlenende ondernemers. Je bent expert in jouw vakgebied en helpt anderen om hier ook bekwaam in te worden. Twijfel je of het ook voor jou is? Mail mij gerust op hello@elinevandam.nl en dan kijk ik met je mee!

Het traject duurt 10 weken, oftewel 2,5 maand

Je bent gemiddeld per week 2 uur kwijt aan de lessen in de academy. Ik vind het heel belangrijk dat je in deze academy ook jouw workflow gaat ontwikkelen zodat je het na het programma in een handomdraai zelf doet. Daarom krijg je in een aantal weken een video-opdracht. Tijdens deze weken komen er nog uren bij voor het opnemen en bewerken van je video. Je gaat dus ook echt zelf aan de slag met je video’s en wordt klaargestoomd om het na de academie zelf te kunnen without the hussle. We vinden het belangrijk dat je het na deze 2,5 maand ook echt KAN.

De eerste factuur ontvang je nadat je je definitief hebt aangemeld. Als je voor een termijnbetaling hebt gekozen ontvang je na deze factuur steeds na 4 weken je volgende factuur.

Het is een volledig 1-op-1 traject en dit doe je dus alleen (of nou ja, samen met mij)

Nee, het programma is echt gemaakt voor online kennisondernemers die hun impact vergroten. Dit programma gaat niet inhoudelijk in op filmtechnieken maar is echt op maat gemaakt voor ondernemers die hun impact willen vergroten met video. Wil jij je als ondernemer online sterk positioneren? Dan kun je zeker deelnemen.

Je houdt minimaal 2 jaar toegang tot de omgeving

Bij de start van het programma ontvang je een gear guide.  Hierin laat ik je zien welke apparatuur geschikt is voor de video’s die je wilt gaan maken. Mocht je dus nog geen camera of audio apparatuur hebben dan is dit nog een duurzame investering die je gaat maken van zo’n 650 euro. Daarnaast zul je nog Premiere pro en Canva nodig hebben. Dit is bij elkaar ongeveer 35 euro per maand voor video’s die je consistent nieuwe klanten gaan opleveren.

Jazeker, afgelopen editie had het merendeel nog nooit een video bewerkt of met een camera opgenomen. Zij konden binnen 2 maanden hun eigen video’s maken en gaven aan dat het ze achteraf ontzettend meeviel. Dit komt omdat we binnen de academy er alles aan doen dat de techniek behapbaar blijft en je juist niet de overwhelm ervaart. Ook leer je in mijn academy mijn shortcut voor videobewerking. Dit betekent dat jij niet alle trial en error hoeft te doorlopen om erachter te komen hoe je een bepaald effect krijgt. Na jarenlang proberen weet ik precies wat je wel en niet nodig hebt waardoor je veel tijd bespaard als dat je het zelf moet uitzoeken. Hierdoor kun je jouw video binnen een klein uurtje bewerken.  

Yes! Je kunt het bedrag ook in 3 termijnen van 991,- excl. btw betalen.