Videomodules die jouw online programma naar het volgende level tillen

 

Jij zorgt voor de inhoud van de lessen en daarna doen wij de rest. 

Eline van Dam | Videomarketing Coach | Videomarketing

Waarom professionele video’s in je online programma?

Boost de motivatie en het commitment van de deelnemer.

Verhoogt het leerresultaat door combinatie horen & zien

Creëert een fijne leerervaring door hoge kwaliteit

Herken jij het volgende:

Dan zijn professionele video modules een must have voor jouw business.

Tijd voor een profi look!

Ik geloof dat jij moet doen waar je goed in bent, en dat is je expertise delen en anderen transformeren. Video is dé manier om deze kennis maximaal over te brengen en je business schaalbaar te maken. Mensen voelen jouw energie, raken hierdoor enthousiast en krijgen de kans om echt van jou te leren. Dit zorgt dat jouw deelnemers maximale resultaten uit jouw programma halen en voor een continue klantenstroom zorgen. Hoe gaaf zou dit zijn? 

Toch zie ik veel situaties waarin video juist het tegenovergestelde doet. Modules waarin de audio lastig te verstaan is, weinig structuur zit en waar ik continu afleiding ondervindt. Het zorgt dat je deelnemer lagere resultaten haalt en geen fijne leerervaring heeft.

En juist die leerervaring is zo ontzettend belangrijk. Je kunt het vergelijken met het kopen van een nieuwe stofzuiger die het vervolgens maar belabberd doet en een veel te kort snoer heeft. De kans is klein dat je de stofzuiger vervolgens 5 sterren op bol.com geeft. De ervaring is bepalend voor het succes van je product. En dat is niet anders bij je programma.

5/5

Ik wil dat je programma niet 1,2, of 3 sterren krijgt, nee jouw programma verdient 4 a 5 sterren. Ik geloof dat een goede begeleiding van je deelnemers hierbij essentieel is. Je doet namelijk niet alleen marketing voor je programma, maar juist ook tijdens het programma. Je wil je deelnemer motiveren en enthousiasmeren en hiermee commitment creëren zodat ze maximaal resultaten halen uit je training.

Bekijk hier toffe voorbeelden

Play Video
5/5

"Eline weet echt de kwaliteit naar boven te brengen en laat het bedrijf nog beter uit de verf komen dan ze zelf hadden gekund. Ondernemers krijgen bij haar gegarandeerd een prachtig resultaat!"

Eline’s begeleiding is super fijn! Ze is geduldig, heel duidelijk, geordend en denkt heel goed mee. Voor mijn gevoel hoefde ik zelf niks te doen. Ze pakt elke feedback goed en snel op. De communicatie is laagdrempelig, snel, direct, duidelijk en gewoon lekker menselijk, maar daarnaast wel heel professioneel.

Ik zou Eline zeker aanbevelen aan anderen omdat ze ontzettend professioneel is, heel fijn in de samenwerking en vooral echt een prachtig resultaat aflevert die het bedrijf nog beter uit de verf laat komen dan ze waarschijnlijk zelf kunnen. Ze heeft een scherp oog en weet echt de kwaliteiten naar boven te brengen. Ondernemers krijgen bij haar gegarandeerd een prachtig resultaat!

mieke – social sales academy

Play Video

Als je je video’s uitbesteed dan:

Scheelt dat jou enorm veel tijd zodat jij je kunt focussen op je eigen specialisme, klanten en sales

Verdien je de investering snel terug omdat je deelnemers hogere resultaten halen

Zijn je modules jaren bruikbaar. We zorgen samen dat je modules duurzaam zijn en jij er na de aflevering geen omkijken meer naar hebt

Eline van Dam | Videomarketing Coach | Videomarketing

Video is maatwerk

Ik vind het belangrijk dat dit volledig afgestemd is op jouw situatie. Wil je alleen een paar modules laten opnemen, twijfel je nog over de inhoud of wil je het programma uiteindelijk kunnen doorverkopen? 

Alles is bespreekbaar en we maken altijd een pakket op maat, zo betaal je nooit teveel en heb je precies wat voor jouw werkt. Ter indicatie; de meeste offertes starten vanaf 4000,-. Maar nogmaals; de definitieve prijs hangt volledig af van de lengte en hoeveelheid van je video’s:)

Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw academy.

Wie is jouw ideale kijker? Welke settings sluiten daarbij aan? Hoe kunnen we jouw kijker beter betrekken in je programma? Dit zijn een aantal vragen waar ik met je over kan meedenken. Ik hoor graag hoe je jouw programma wil inzetten en hoe ik je daarbij zou kunnen ondersteunen.

kind words

Wie gingen je voor?

5/5

'Mijn investering dubbel en dwars waard'

Ik heb Eline een tijdje gevolgd op Instagram en had al direct een goed gevoel bij haar. Ze is zoals ze is: “What you see is what you get”. Een open, vrolijk, positief persoon en heel professioneel. Eline bespreekt het proces tot in de puntjes met je door, stelt je gerust waar nodig. Tijdens de opnames doorzag ze ook de rode draad van de training en komt ze met allerlei tips en denkt ze met je mee. Maakte ik fouten of moesten er opnames opnieuw gedaan worden nam ze alle tijd voor je en stelde ze je op je gemak. Heel belangrijk voor mij. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Eline’s energie werkt aanstekelijk en daarmee brengt ze je aanbod/dienst of product in een flow omhoog. Naast haar deskundigheid is ze ook als mens een fantastisch persoon. Mijn investering dubbel en dwars waard.

Patrick- Hairtattoobypatrick

5/5
Eline van Dam | Videomarketing Coach | Videomarketing

"Een prachtig product dat ik nooit zonder Eline had kunnen realiseren"

Werken met Eline was voor mij vanaf het begin tot het eind een feestje. Haar enthousiasme en professionele inzichten zorgde ervoor dat ik nog meer ging geloven in het product dat ik neer wilde zetten. In de voorbereidingen wist Eline mij te helpen richting en vorm aan te brengen in het hele concept en tegelijkertijd mijn eigen creativiteit te blijven prikkelen. Haar kennis over videografie en marketing maakte dat ik nóg gerichter kon voorbereiden en wist hoe ik mijn video’s vorm wilde geven. Tijdens het filmen van de E-course was Eline scherp, aandachtig en enthousiasmerend. Haar oog voor detail zorgde ervoor dat alles er prachtig uitzag op beeld en tegelijkertijd wist ze het dichtbij mij te houden. Toen ik al vrij snel video’s toegestuurd kreeg zag ik een prachtig product dat ik nooit zonder haar had kunnen realiseren. Ik herkende mijzelf en mijn merk erin, maar het geheel was naar een veel hoger plan gebracht door haar professie. Eline weet snel te schakelen en met haar enthousiasme weet ze je te bemoedigen en motiveren om het beste uit jezelf én je product te halen, omdat ze 100% achter je gaat staan.

Sarah – Awake movement

5/5
Eline van Dam | Videomarketing Coach | Videomarketing

'Ondernemers krijgen bij haar gegarandeerd een prachtig resultaat!'

Eline’s begeleiding is super fijn! Ze is geduldig, heel duidelijk, geordend en denkt heel goed mee. Voor mijn gevoel hoefde ik zelf niks te doen. Ze pakt elke feedback goed en snel op. De communicatie is laagdrempelig, snel, direct, duidelijk en gewoon lekker menselijk, maar daarnaast wel heel professioneel. Ik zou Eline zeker aanbevelen aan anderen omdat ze ontzettend professioneel is, heel fijn in de samenwerking en vooral echt een prachtig resultaat aflevert die het bedrijf nog beter uit de verf laat komen dan ze waarschijnlijk zelf kunnen. Ze heeft een scherp oog en weet echt de kwaliteiten naar boven te brengen. Ondernemers krijgen bij haar gegarandeerd een prachtig resultaat!

Mieke kuilman – Crushcreators

5/5

"Eline is iemand die je leert hoe je ontspannen voor de camera kan staan"

Ik heb Eline leren kennen bij de breakfast stories voor ondernemende vrouwen. Eline straalde meteen iets uit dat ik met haar aan de slag wilde voor mijn online workout video’s. Dit werd alleen maar bevestigd toen ze meteen de volgende dag de aftermovie van die ochtend op Instagram postte. Wow! Dat was er één met een gouden randje!! Wat een vakvrouw voor die leeftijd. Eline is iemand die je leert hoe je ontspannen voor de camera kan staan. Zelfs na het opnemen van de video’s stond ze altijd open voor de verbeteringen die aangebracht moesten worden om mijn video’s te optimaliseren. Ondanks dat ik niet altijd de makkelijkste was heb je je goed staande weten te houden en mij super goed ondersteund mijn doel te bereiken. Dankjewel!

Saskia – Personaltrainer4U

Hoe gaat het in zijn werk?

1. say hi

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw situatie en kan ik een goede inschatting maken wat voor jou de beste oplossing is. Op basis hiervan kan ik een passende offerte voor je maken.

2. Zoomcall

Plannen een zoomcall in waarin we je outline, locatie en stijl bespreken. Ook nemen we hierbij de draaidag door en zorgen we dat alles vooraf helder is!

3. draaidag

Tijdens de draaidag hou ik bij of dat wat je vertelt overeenkomt met de outline en zorg ik dat je niks vergeet. Ook kunnen we er voor kiezen om alles met de autocue op te nemen. Dan weet je zeker dat alles klopt!

4. branding

Na de draaidag ga ik jouw branding verwerken in de eerste video. Daarop mag jij dan feedback geven zodat we tot een definitieve stijl komen. We maken gave intro's, outro's, pop ups en graphics die jouw lesstof versterken. Dit alles voor een zo hoog mogelijk leerresultaat.

5. feedback

Hierna ga ik aan de slag met de rest van de lessen en mag jij nog op elke les feedback geven op de inhoud.

6. Ready? Go!

Na deze fase zijn je modules klaar voor je online omgeving en heb je er geen omkijken meer naar!

Play Video
5/5

"Toen ik mijn video’s opgestuurd kreeg zag ik een prachtig product waarin ik mijzelf en het merk herkende, maar het geheel was naar een veel hoger plan gebracht door Eline’s professie."

Werken met Eline was voor mij vanaf het begin tot het eind een feestje. Haar enthousiasme en professionele inzichten zorgde ervoor dat ik nog meer ging geloven in het product dat ik neer wilde zetten.

Eline weet snel te schakelen en met haar enthousiasme weet ze je te bemoedigen en motiveren om het beste uit jezelf én je product te halen, omdat ze 100% achter je gaat staan.

sarah – awaken to love

Twijfel je of je het zelf wilt doen of laten uitbesteden? 

In deze podcast vertel ik je er alles over!

Boek jouw intake gesprek hier!

Eline van Dam | Videomarketing Coach | Videomarketing

Ik denk graag met je mee om het maximale uit jouw video modules te halen. Wie is jouw ideale kijker? Welke settings sluiten daarbij aan? Hoe kunnen we jouw kijker beter betrekken in je programma? Dit zijn een allemaal vragen waar ik graag met je over meedenk. 

Ik vind het belangrijk dat dit volledig afgestemd is op jouw situatie. Elke academy is anders en heeft andere behoeften. Wil je alleen een paar modules laten opnemen, twijfel je nog over de inhoud of wil je het programma uiteindelijk kunnen doorverkopen? 

Alles is bespreekbaar en we maken altijd een pakket op maat. Zo betaal je nooit teveel en heb je precies wat voor jouw werkt. Om alles goed af te stemmen plannen we eerst een intake in. Daarin stemmen we jouw wensen af en kijken we of dit de juiste match is. Mocht je andere vragen hebben kun je die altijd mailen naar hello@elinevandam.nl.

<!-- Add the code below inside the tags of your HTML page --> window.VIDEOASK_EMBED_CONFIG = { "kind": "widget", "url": "https://www.videoask.com/f4pl3jqji", "options": { "widgetType": "VideoThumbnailWindow", "text": "Hi! Hoe kan ik je helpen?", "backgroundColor": "#F7F6F2", "position": "bottom-right", "dismissable": true } }

Veelgestelde vragen

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”